Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai2077g7684kcal103.8g664.6g519.2g41.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g779g158kcal4.7g29.6g2.3g10.9g
Mozzarella light779g1246kcal155.8g3.9g70.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow260g467kcal1.6g14.8g44.1g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g431g86kcal2.6g16.4g1.3g25.9g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl156g835kcal7.8g4.7g87.2g6.9g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g260g753kcal85.7g0g44.1g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g260g415kcal20.8g10.4g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23290kcal765.6g1488.8g1604g170.4g
Valittu annoskoko5000g11645kcal382.8g744.4g802g85.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5823kcal191.4g372.2g401g42.6g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787