Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 115g347kcal0.1g85.4g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g960g576kcal9.6g43.2g38.4g0g
Kasvisliemikuutio 85g257kcal8g11.4g19.9g1.4g
Parsa 3840g595kcal49.2g46.1g7.7g57.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3551kcal133.8g372.2g132g118g
Valittu annoskoko5000g1776kcal66.9g186.1g66g59g
Annoskoko puolitettuna2500g888kcal33.5g93.1g33g29.5g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894