Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1232g3485kcal56.7g386.7g186g67.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g739g150kcal4.4g28.1g2.2g10.3g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g739g1293kcal184.7g3.7g66.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow493g887kcal3g28.1g83.7g0g
Pesto Rosso, Barilla246g813kcal9.9g29.6g72.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1232g246kcal7.4g46.8g3.7g17.2g
Basilika, tuore74g30kcal2.3g3.7g0.6g2.9g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g246g714kcal81.3g0g41.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15236kcal699.4g1053.4g914.6g196.2g
Valittu annoskoko5000g7618kcal349.7g526.7g457.3g98.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3809kcal174.9g263.4g228.7g49.1g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058