Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore460g124kcal6g22.1g0.9g7.8g
Valkosipuli 92g100kcal7.3g15g0.6g1.9g
Voi, 1 tl, 5 g46g336kcal0.5g0.5g36.8g0g
Hunaja 138g455kcal0.7g111.4g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g460g51kcal3.7g7.4g0.5g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g129g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 460g1045kcal64.3g7.8g82.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1609g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 1609g2456kcal310.4g0g135.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10001g9145kcal786.2g328.8g514.2g19.6g
Valittu annoskoko5000g4572kcal393.1g164.4g257.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2286kcal196.6g82.2g128.6g4.9g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258