Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 588g2018kcal59.9g411.8g7.1g20.6g
Margariini 60%, keskiarvo 453g2410kcal1.5g1.6g271.5g0g
Juusto, keskiarvo 905g3167kcal226.5g2.3g250.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 905g306kcal27.7g44.3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 747g1065kcal93.3g2.2g76.5g0g
Tonnikala öljyssä 679g1288kcal184.1g0g61.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 724g747kcal25g130.3g7.7g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22003kcal1236g1185g1351g83.2g
Valittu annoskoko5000g11001kcal618g592.5g675.5g41.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5501kcal309g296.3g337.8g20.8g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453