Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4347g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri272g1103kcal0g271.4g0g0g
Sokeri 272g1103kcal0g271.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton109g23kcal0.3g1.7g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5.1kcal0.6g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4467kcal1.8g1090.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5000g2234kcal0.9g545.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1117kcal0.5g272.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464