Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka1824g1550kcal328.3g0g23.7g0g
Kevytmaito (Valio)1520g699kcal48.6g72.9g22.8g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly228g818kcal29.6g157.3g6.8g22.8g
Oivariini, juokseva, rasvaseos228g1641kcal1.1g1.1g182.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g494g138kcal3g29.4g1g12.3g
Parsakaali brokkoli 456g160kcal21.1g8.9g1.4g11.4g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)228g593kcal59.3g3.4g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11200kcal982g546g553.8g93g
Valittu annoskoko5000g5600kcal491g273g276.9g46.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2800kcal245.5g136.5g138.5g23.3g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956