Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 391g3462kcal0g0g391.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2375g8148kcal242g1662.3g28.5g83.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 261g1854kcal2g1g208.8g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g13g41kcal1.4g8.9g0.9g3.7g
Sokeri 222g900kcal0g221.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 287g410kcal35.9g0.9g29.4g0g
Hiiva 131g97kcal17.1g1.4g0.5g9g
Vesi, vesijohtovesi 652g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 652g297kcal19.6g31.3g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30417kcal636g3854.8g1338.6g191.6g
Valittu annoskoko5000g15209kcal318g1927.4g669.3g95.8g
Annoskoko puolitettuna2500g7604kcal159g963.7g334.7g47.9g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070