Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g979g3428kcal125.4g682.7g18.6g31.3g
Paistijauheliha 10%979g1665kcal195.9g0g97.9g0g
Vesi1959g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g490g137kcal2.9g29.1g1g12.2g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%367g624kcal25.3g5.1g55.1g7.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala54g151kcal10.8g2.7g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12103kcal725g1455.6g367.4g107.4g
Valittu annoskoko5000g6052kcal362.5g727.8g183.7g53.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3026kcal181.3g363.9g91.9g26.9g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145