Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio2359g1533kcal235.8g99.1g7.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 755g320kcal74g3g0.8g0g
Mansikka 1887g878kcal9.4g158.5g3.8g35.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5461kcal638.4g521.2g23.4g71.6g
Valittu annoskoko5000g2731kcal319.2g260.6g11.7g35.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1365kcal159.6g130.3g5.9g17.9g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191