Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 787g1363kcal59.8g18.1g118g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 787g2597kcal15.7g23.6g275.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki984g551kcal83.6g49.2g2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi787g3541kcal51.1g472.1g165.2g24.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton315g2266kcal0g0g251.8g0g
Mangosose, Piltti984g590kcal3.9g147.5g3.9g9.8g
Sokeri 334g1357kcal0g334g0g0g
Liivatelehti, gelatiini24g82kcal20.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24693kcal468.6g2089g1632.6g68.4g
Valittu annoskoko5000g12347kcal234.3g1044.5g816.3g34.2g
Annoskoko puolitettuna2500g6173kcal117.2g522.3g408.2g17.1g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199