Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 2454g953kcal10.8g166.9g12.3g63.8g
Kananmuna kuoreton 1350g1925kcal168.7g4g138.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g31g17kcal1.8g0.9g0.6g30.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g614g3681kcal147.2g40.5g331.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl552g4969kcal0g0g552.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23090kcal657g424.6g2069.2g189g
Valittu annoskoko5000g11545kcal328.5g212.3g1034.6g94.5g
Annoskoko puolitettuna2500g5773kcal164.3g106.2g517.3g47.3g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794