Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g410g2256kcal4.1g4.1g246.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 82g250kcal7.2g45.5g1.6g11.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 361g1098kcal31.6g200g6.9g50.2g
Vehnäjauho puolikarkea 427g1464kcal43.5g298.7g5.1g14.9g
Vesi, vesijohtovesi 164g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.2g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 1641g531kcal47.6g32.8g9.8g57.4g
Sipuli 328g99kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g328g1113kcal70.6g3.3g91.6g0g
Kananmuna kuoreton 542g773kcal67.7g1.6g55.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 656g222kcal20.1g32.2g0.7g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton33g6.9kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15679kcal595.4g1276.6g836.6g284.2g
Valittu annoskoko5000g7840kcal297.7g638.3g418.3g142.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3920kcal148.9g319.2g209.2g71.1g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439