Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g760g4557kcal159.5g50.1g410.1g0g
Kookoshiutale 253g1673kcal20.6g16.2g163.4g41.3g
Kananmuna kuoreton 380g542kcal47.5g1.1g38.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)949g6835kcal0.9g0.9g759.5g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g633g367kcal57g31.6g1.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)633g791kcal20.9g23.4g63.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g190g722kcal2.7g177.9g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.6g12g0g0.2g
Raparperi 1139g384kcal7.9g62.7g1.1g15.9g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten32g104kcal7.4g14.2g6.6g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g32061kcal652g780.2g2888.4g121.8g
Valittu annoskoko5000g16031kcal326g390.1g1444.2g60.9g
Annoskoko puolitettuna2500g8015kcal163g195.1g722.1g30.5g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904