Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2339g3883kcal444.4g0g233.9g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g1754g491kcal19.3g89.5g5.3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g585g2041kcal40.9g117g157.9g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g117g480kcal8.2g2.3g33.9g0g
Ketsuppi, Felix59g53kcal0.6g12.3g0.3g0g
Salsa medium (Rainbow)146g37kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13967kcal1030g454.8g863.2g4.4g
Valittu annoskoko5000g6984kcal515g227.4g431.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3492kcal257.5g113.7g215.8g1.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006