Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 592g5236kcal0g0g592.1g0g
Pellavansiemenöljy1184g10658kcal0g0g1184.2g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g592g474kcal0g0g53.3g0g
Viinietikka 2632g544kcal0g13.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g33823kcal0g26.4g3659.2g0g
Valittu annoskoko5000g16912kcal0g13.2g1829.6g0g
Annoskoko puolitettuna2500g8456kcal0g6.6g914.8g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233