Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2594g3701kcal324.3g7.8g265.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1533g429kcal9.2g91.2g3.1g38.3g
Voi 165g1198kcal2g0.7g134.2g0g
Hunaja 118g390kcal0.6g95.3g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g590g2123kcal165.1g11.8g159.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15679kcal1002.4g413.6g1124.8g76.6g
Valittu annoskoko5000g7840kcal501.2g206.8g562.4g38.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3920kcal250.6g103.4g281.2g19.2g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318