Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 766g3108kcal0g765g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1171g4019kcal119.3g819.8g14.1g41g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Flora margariini 60, annos 10g300g1622kcal0.6g0.9g180.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1051g347kcal34.7g51.5g0g0g
Raparperi, tuore1502g466kcal10.5g82.6g1.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19751kcal376g3474.6g425.4g124.4g
Valittu annoskoko5000g9875kcal188g1737.3g212.7g62.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4938kcal94g868.7g106.4g31.1g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669