Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g516g144kcal3.1g30.7g1g12.9g
Peruna, vanha, kuorittu 1191g906kcal22.4g184.5g2.4g11.9g
Maissi, pakaste (Spar) 200g159g176kcal6.7g31.1g3.7g0g
Lihapulla 1kpl/15g595g1429kcal89.3g56g89.3g3.6g
Makaroni, tumma 476g1712kcal64.3g312.9g14.3g28.1g
Vesi1984g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi16g44kcal1.4g1.1g3.7g0g
Turun sinappi, mieto64g121kcal3.2g17.8g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9066kcal380.8g1268.2g236.4g113g
Valittu annoskoko5000g4533kcal190.4g634.1g118.2g56.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2267kcal95.2g317.1g59.1g28.3g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735