Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 56g498kcal0g0g56.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1502g300kcal19.5g45.1g3g0g
Kasvisliemikuutio 41g126kcal3.9g5.6g9.7g0.7g
Katkarapu 1014g694kcal146.4g0g11.2g0g
Herne 451g311kcal22.8g42.2g1.8g14g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Spagetti 1878g6146kcal191.3g1246.7g20.7g62.9g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g38g147kcal12.4g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16511kcal796.2g2689.2g227g159.8g
Valittu annoskoko5000g8256kcal398.1g1344.6g113.5g79.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4128kcal199.1g672.3g56.8g40g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844