Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1561g599kcal15.6g107.7g3.1g39g
Sipuli 312g94kcal3.9g15g0.6g5.3g
Ruokaöljy keskiarvo 73g644kcal0g0g72.8g0g
Paistijauheliha 10%2081g3538kcal416.2g0g208.1g0g
Kasvisliemikuutio 57g174kcal5.4g7.7g13.4g0.9g
Riisi tumma 885g3087kcal61.9g636.8g20.3g35.4g
Timjami 5.2g15kcal0.5g1.4g0.4g1.9g
Persilja 26g7.1kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16315kcal1007.8g1537.8g637.6g169.2g
Valittu annoskoko5000g8158kcal503.9g768.9g318.8g84.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4079kcal252g384.5g159.4g42.3g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327