Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2281g2965kcal387.7g45.6g187g2.3g
Auringonkukkaöljy (100g)57g504kcal0g0g57g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1026g1642kcal215.5g3.1g923.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)855g727kcal8.6g29.9g59.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g781g469kcal3.1g117.2g0.8g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12612kcal1229.8g391.6g2456.6g26.4g
Valittu annoskoko5000g6306kcal614.9g195.8g1228.3g13.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3153kcal307.5g97.9g614.2g6.6g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672