Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 531g757kcal66.4g1.6g54.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka241g2124kcal0g0g241.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 941g3229kcal95.9g658.8g11.3g32.9g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Sokeri 410g1665kcal0g409.8g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki483g270kcal41g24.1g1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g483g855kcal1g47.3g1g0g
Mustikka1448g482kcal7.2g92.7g5.8g47.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)241g893kcal33.8g132.7g19.3g26.5g
Sokeri 174g705kcal0g173.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22130kcal495.6g3117.6g668.2g214.8g
Valittu annoskoko5000g11065kcal247.8g1558.8g334.1g107.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5533kcal123.9g779.4g167.1g53.7g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956