Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)1459g1167kcal49.6g175g29.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1459g665kcal43.8g70g21.9g0g
Kananmuna kuoreton 963g1373kcal120.3g2.9g98.7g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala875g2801kcal131.3g516.3g22.8g87.5g
Ruokasuola jodioitu 41g1kcal0.3g0g0g0g
Leivinjauhe 29g51kcal1.5g11g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g175g1295kcal0g0g143.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14706kcal693.6g1550.4g632.2g175.2g
Valittu annoskoko5000g7353kcal346.8g775.2g316.1g87.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3676kcal173.4g387.6g158.1g43.8g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979