Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1993g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g797g1913kcal87.7g23.9g159.4g1.6g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g598g263kcal13.2g47.8g1.8g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g598g161kcal5.4g29.9g1.8g15.5g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)40g287kcal0.4g1.6g31.9g0g
Chili mausteseos, Old El Paso8g22kcal0.6g3.9g0.5g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g797g159kcal8.8g23.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5792kcal239.4g277.4g405.8g40.4g
Valittu annoskoko5000g2896kcal119.7g138.7g202.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1448kcal59.9g69.4g101.5g10.1g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577