Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1361g9796kcal1.4g1.4g1088.4g0g
Vesi1020g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 918g8121kcal0g0g918.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1701g952kcal144.6g85g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37739kcal292g172.8g4020.4g0g
Valittu annoskoko5000g18870kcal146g86.4g2010.2g0g
Annoskoko puolitettuna2500g9435kcal73g43.2g1005.1g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880