Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer1103g5681kcal43g617.8g330.9g58.5g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)414g2979kcal4.1g16.5g330.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g55g221kcal0g54.6g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 552g662kcal17.3g24.8g55.2g0g
Leivinjauhe 28g48kcal1.4g10.4g0g0.1g
Sokeri 276g1119kcal0g275.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 607g866kcal75.8g1.8g62.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl552g1986kcal11g14.9g209.6g0g
Sokeri119g482kcal0g118.5g0g0g
Marianne crush 150g414g1779kcal5g355.8g34.7g7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 138g510kcal25.5g15.2g29.9g41.9g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g745g2532kcal14.9g580.8g12.7g52.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37727kcal396g4173.2g2132.2g319.2g
Valittu annoskoko5000g18864kcal198g2086.6g1066.1g159.6g
Annoskoko puolitettuna2500g9432kcal99g1043.3g533.1g79.8g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497