Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3817g1286kcal26.3g209.9g3.8g53.4g
Sokeri1012g4107kcal0g1010.4g0g0g
Vesi172g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10784kcal52.6g2440.6g7.6g106.8g
Valittu annoskoko5000g5392kcal26.3g1220.3g3.8g53.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2696kcal13.2g610.2g1.9g26.7g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878