Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g907g6715kcal0g0g744.1g0g
Sokeri794g3224kcal0g793.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl790g1034kcal102.6g3.9g67.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1815g5626kcal308.5g980g52.6g235.9g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g145kcal0g35.9g0g0g
Marianne crush 150g635g2731kcal7.6g546.3g53.4g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g39031kcal839.8g4735.8g1836g493.6g
Valittu annoskoko5000g19516kcal419.9g2367.9g918g246.8g
Annoskoko puolitettuna2500g9758kcal210g1184g459g123.4g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622