Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 24g6.4kcal0.7g0.3g0.2g0.4g
Purjosipuli 126g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 949g171kcal5.3g23.7g3.8g6.6g
Paprika punainen 539g158kcal5.1g24.2g2.2g10.2g
Rypsiöljy 64g567kcal0g0g64.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g24g71kcal3.8g1.7g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 475g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 475g108kcal2.7g16.4g1.4g6.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1424g1353kcal284.8g0g10g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)878g351kcal9.7g63.2g4.4g12.3g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5791kcal633.6g298.2g184.4g79g
Valittu annoskoko5000g2895kcal316.8g149.1g92.2g39.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1448kcal158.4g74.6g46.1g19.8g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762