Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha568g944kcal108g0g56.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2131g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)526g210kcal5.8g37.9g2.6g7.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g377g282kcal20.7g45.2g1.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus213g725kcal49g113g7.9g12.8g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g119g107kcal3.6g4.2g8.4g0.8g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g1066g639kcal17.1g127.9g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5815kcal408.4g656.4g159.4g42g
Valittu annoskoko5000g2908kcal204.2g328.2g79.7g21g
Annoskoko puolitettuna2500g1454kcal102.1g164.1g39.9g10.5g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196