Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%912g1551kcal182.4g0g91.2g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g652g358kcal11.1g78.2g2g0g
Punajuuri 586g225kcal5.9g40.5g1.2g14.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala29g80kcal5.7g1.4g5.7g0g
Sipuli 261g79kcal3.3g12.5g0.5g4.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g176kcal0g0g19.5g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g196g528kcal35.2g3.9g41g0g
Vesi2346g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5994kcal487.2g273g322.2g38.2g
Valittu annoskoko5000g2997kcal243.6g136.5g161.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1499kcal121.8g68.3g80.6g9.6g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114