Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President1042g2688kcal197.9g5.2g208.3g0g
Kesäkurpitsa2083g354kcal8.3g52.1g12.5g14.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1563g317kcal9.4g59.4g4.7g21.9g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 260g558kcal80.7g0g26g0g
Oliiviöljy 52g461kcal0g0g52.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8756kcal592.6g233.4g607.2g73g
Valittu annoskoko5000g4378kcal296.3g116.7g303.6g36.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2189kcal148.2g58.4g151.8g18.3g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663