Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 650g149kcal11.8g15.6g1.3g13.6g
Vehnäjauho puolikarkea 211g725kcal21.5g147.8g2.5g7.4g
Lohipakaste PIRKKA2599g4678kcal519.8g0g285.9g0g
Mustapippuri 42g118kcal4.6g16.2g1.4g11.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 182g1290kcal0.7g0g145.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 650g220kcal19.9g31.8g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl650g552kcal9.1g28.6g45.5g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15464kcal1174.8g480g965.4g64.4g
Valittu annoskoko5000g7732kcal587.4g240g482.7g32.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3866kcal293.7g120g241.4g16.1g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124