Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3230g682kcal38.8g109.8g6.5g67.8g
Jauheliha, sika-nauta 1436g3179kcal251.3g0g244.1g0g
Sipuli (kuorittu)287g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow47g121kcal4.7g4.7g9.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8119kcal597g256.6g521g146.8g
Valittu annoskoko5000g4060kcal298.5g128.3g260.5g73.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2030kcal149.3g64.2g130.3g36.7g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213