Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1437g2376kcal240.8g0g158.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl51g462kcal0g0g51.3g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 175g454kcal47.1g0g29.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1027g3389kcal20.5g30.8g359.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g2310g809kcal41.6g147.8g4.6g73.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14980kcal700g357.2g1206g147.8g
Valittu annoskoko5000g7490kcal350g178.6g603g73.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3745kcal175g89.3g301.5g37g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481