Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl606g794kcal78.8g3g52.1g0g
Sokeri 889g3607kcal0g887.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 852g2924kcal86.8g596.4g10.2g29.8g
Leivinjauhe 39g69kcal2g14.8g0g0.2g
Voi 392g2844kcal4.7g1.6g318.7g0g
Maito, Kevyt653g301kcal20.9g31.4g9.8g0g
Mustikka metsä- 1568g690kcal7.8g100.4g9.4g51.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22458kcal402g3270.8g800.4g163.6g
Valittu annoskoko5000g11229kcal201g1635.4g400.2g81.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5615kcal100.5g817.7g200.1g40.9g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149