Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1358g950kcal217.2g0g4.1g0g
Purjosipuli 815g187kcal14.7g19.6g1.6g17.1g
Tilli, tuore 102g31kcal3.8g0.9g0.8g2.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)2716g891kcal19g176.5g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4116kcal509.4g394g40.2g38.4g
Valittu annoskoko5000g2058kcal254.7g197g20.1g19.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1029kcal127.4g98.5g10.1g9.6g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480