Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 816g313kcal8.2g56.3g1.6g20.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g816g229kcal4.9g48.6g1.6g20.4g
Sipuli (kuorittu)408g110kcal5.3g19.6g0.8g6.9g
Peruna, keskikokoinen 60g816g490kcal12.2g106.1g0.8g7.3g
Kesäkurpitsa1633g278kcal6.5g40.8g9.8g11.4g
Lanttu 408g118kcal4.1g18.8g1.2g7.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl82g735kcal0g0g81.6g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4544kcal82.4g580.4g194.8g147.4g
Valittu annoskoko5000g2272kcal41.2g290.2g97.4g73.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1136kcal20.6g145.1g48.7g36.9g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822