Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g186kcal0.3g0.3g20.4g0g
Nakki, keskiarvo 1018g2374kcal116g11.8g209.6g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g2544g763kcal38.2g114.5g10.2g63.6g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g678g305kcal1.4g74.6g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g678g1086kcal14.2g25.8g101.8g0.7g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g51g111kcal3.2g12.6g5.3g0g
Basilika, kuivattu 5.1g13kcal0.7g1g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9674kcal348g481.2g695g133g
Valittu annoskoko5000g4837kcal174g240.6g347.5g66.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2419kcal87g120.3g173.8g33.3g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966