Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)2810g8993kcal281g1770.5g64.6g393.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1522g5223kcal155.1g1065.6g18.3g53.3g
Ohrajauho 129g422kcal10.6g83g2.6g9.8g
Siirappi, tumma281g899kcal0.3g208g0g0g
Rypsiöljy 211g1864kcal0g0g210.8g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g34802kcal894g6254.2g592.6g913g
Valittu annoskoko5000g17401kcal447g3127.1g296.3g456.5g
Annoskoko puolitettuna2500g8701kcal223.5g1563.6g148.2g228.3g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154