Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 658g938kcal82.2g2g67.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g897g3641kcal0g896.9g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta874g3148kcal113.7g612.1g18.4g30.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 448g204kcal13.5g21.5g6.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen299g2153kcal0g0g239.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g1794g610kcal3.6g127.4g5.4g32.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21494kcal429.2g3342.4g674.2g126g
Valittu annoskoko5000g10747kcal214.6g1671.2g337.1g63g
Annoskoko puolitettuna2500g5373kcal107.3g835.6g168.6g31.5g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210