Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1011g770kcal19g156.7g2g10.1g
Bataatti, kuorittu 438g355kcal6.9g73.7g0.2g13.1g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Kanasuikale hunajamarinoitu1348g1753kcal242.7g29.7g82.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti506g915kcal13.7g60.7g70.8g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g674g742kcal121.3g13.5g20.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P843g506kcal8.4g37.9g33.7g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10195kcal830.2g764.4g419g62.8g
Valittu annoskoko5000g5098kcal415.1g382.2g209.5g31.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2549kcal207.6g191.1g104.8g15.7g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852