Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%760g1292kcal152g0g76g0g
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Valkokaali keräkaali 1900g528kcal22.6g77.1g3.8g39.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g190g53kcal1.1g11.3g0.4g4.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)21g59kcal2g3.8g4g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow25g64kcal2.5g2.5g4.9g0.4g
Valkosipuli 15g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Vesi1900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4126kcal367.8g212.6g179.2g97.2g
Valittu annoskoko5000g2063kcal183.9g106.3g89.6g48.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1032kcal92g53.2g44.8g24.3g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648