Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)1061g3713kcal132.6g760.6g15.9g31.8g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g990g2772kcal148.5g0g237.6g0g
Kananmuna kuoreton 707g1009kcal88.4g2.1g72.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1414g778kcal43.8g90.5g28.3g0g
Basilika, tuore106g42kcal3.3g5.3g0.8g4.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen707g141kcal4.2g26.9g2.1g9.9g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.1g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16951kcal843.2g1776.2g714.8g95.4g
Valittu annoskoko5000g8476kcal421.6g888.1g357.4g47.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4238kcal210.8g444.1g178.7g23.9g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265