Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g3247g5636kcal217.5g1055.2g45.5g97.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g130g279kcal17.9g27.9g10.8g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g1623g3507kcal401g0g211g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18844kcal1272.8g2166.2g534.6g194.8g
Valittu annoskoko5000g9422kcal636.4g1083.1g267.3g97.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4711kcal318.2g541.6g133.7g48.7g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943