Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1921g647kcal13.3g105.7g1.9g26.9g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g27g166kcal1.9g16g9.6g0g
Ruokosokeri231g940kcal0g230.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 77g257kcal0g62.7g0g1.1g
Mansikka 2744g1277kcal13.7g230.5g5.5g52.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6573kcal57.8g1290.4g34g160.2g
Valittu annoskoko5000g3287kcal28.9g645.2g17g80.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1643kcal14.5g322.6g8.5g40.1g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727