Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty2085g1543kcal39.6g321.2g4.2g20.9g
Kurpitsa 817g130kcal6.1g16.3g0.8g16.3g
Sipuli 372g113kcal4.6g17.9g0.7g6.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g85g389kcal0.4g0.4g43.1g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g5.6g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g789g160kcal4.7g30g2.4g11g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr846g846kcal101.5g22g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6363kcal314g816g183.6g109.4g
Valittu annoskoko5000g3182kcal157g408g91.8g54.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1591kcal78.5g204g45.9g27.4g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633