Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2597g4416kcal493.5g0g259.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)130g403kcal22.1g70.1g3.8g16.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen46g327kcal0.5g0.5g36.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)162g49kcal1.3g9.6g0.2g0g
Vesi1948g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light65g117kcal5.5g2.4g9.7g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 33g99kcal3.1g4.4g7.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10821kcal1052g174.4g635.2g35g
Valittu annoskoko5000g5411kcal526g87.2g317.6g17.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2705kcal263g43.6g158.8g8.8g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014