Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3425g1575kcal109.6g164.4g51.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g343g2055kcal71.9g22.6g184.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g103g10kcal1.5g0g0.6g87.3g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Voi 171g1242kcal2g0.7g139.2g0g
Kananmuna kuoreton 942g1344kcal117.7g2.8g96.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12452kcal605.4g381g945.2g174.6g
Valittu annoskoko5000g6226kcal302.7g190.5g472.6g87.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3113kcal151.4g95.3g236.3g43.7g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070